n-Butyl acetate
Skeletal formula
Ball-and-stick model
شناساگرها
شماره ثبت سی‌ای‌اس 123-86-4 
پاب‌کم 31272
کم‌اسپایدر 29012 
UNII 464P5N1905 
KEGG C12304 
ChEBI CHEBI:31328 
ChEMBL CHEMBL284391 
جی‌مول-تصاویر سه بعدی Image 1
خصوصیات
فرمول مولکولی C6H12O2
جرم مولی ۱۱۶٫۱۶ g mol−1
شکل ظاهری Colorless liquid with fruity odor
چگالی 0.88 g/cm3
دمای ذوب −۷۷ درجه سلسیوس (−۱۰۷ درجه فارنهایت؛ ۱۹۶ کلوین)
دمای جوش
‎127 °C, 400 K, 261 °F
انحلال‌پذیری در آب 10 g/L (20.0 °C)
ضریب شکست (nD) 1.394 (20.0 °C)
خطرات
خطرات اصلی Flammable
نقطه اشتعال 27 درجه سلسیوس (81 درجه فارنهایت
ترکیبات مرتبط
مرتبط با استات پروپیل استات
amyl acetate
ترکیبات مرتبط butanol
به استثنای جایی که اشاره شده‌است در غیر این صورت، داده‌ها برای مواد به وضعیت استانداردشان داده شده‌اند (در 25 °C (۷۷ °F)، ۱۰۰ kPa)
n- بوتیل استات ، همچنین به عنوان اتانات بوتیل نیز شناخته می شود ، استری است که در دمای اتاق مایع بی رنگ و قابل اشتعال است. این گیاه در بسیاری از میوه ها یافت می شود ،
 جایی که همراه با سایر مواد شیمیایی ، طعم های خاصی را به وجود می آورد و بوی شیرین موز یا سیب را دارد. از این گیاه به عنوان میوه ای مصنوعی در غذاهایی مانند آب نبات ، بستنی ، پنیر و مواد پخته شده استفاده می شود.
 بوتیل استات اغلب به عنوان یک حلال جوش با قطب متوسط ​​استفاده می شود. همچنین به عنوان حلال در لاک ناخن به همراه اتیل استات استفاده می شود.
سه ایزومر دیگر بوتیل استات عبارتند از ایزوبوتیل استات ، ترت - بوتیل استات و sec-butyl استات

تولید


استات بوتیل معمولاً با استری شدن فیشر بوتانول (یا ایزومر آن برای ساخت ایزومر بوتیل استات) و اسید استیک با حضور اسید سولفوریک کاتالیزوری در شرایط رفلاکس با این واکنش تولید می شود